Siitä keittelet kypsiksi ja kaajat veet pois. Vähän rusikoit rikki ja lisäät tilliä, suolaa ja/tai jotain muita vihreitä mausteita maun mukaan. Reilusti voita sekaan, kansi päälle ja hölskyttelet. Voi kun sulaa ja mausteet leviää, niin ai että tullee hyvvää! Parisen kiloa yhteen mieheen tuolla reseptillä kohta syönyt uusia pottuja. Toimii kyllä vanahempienki keitettyjen pottujen kans.
Siitä keittelet kypsiksi ja kaajat veet pois. Vähän rusikoit rikki ja lisäät tilliä, suolaa ja/tai jotain muita vihreitä mausteita maun mukaan. Reilusti voita sekaan, kansi päälle ja hölskyttelet. Voi kun sulaa ja mausteet leviää, niin ai että tullee hyvvää! Parisen kiloa yhteen mieheen tuolla reseptillä kohta syönyt uusia pottuja. Toimii kyllä vanahempienki keitettyjen pottujen kans.