Lyhykäisyydessään ongelma on että Gandi on myyty, ja (maksuttomia) palveluita ollaan ajamassa alas ja hintoja hinataan ylös, ja vaikka jo pari vuotta sitten paukautettiin taalahinnoilla maksaville useamman kymmenen prosentin hinnankorotus niin hinta .fi-osoitteiden osalta pysyi silti aika järkevänä muihin toimijoihin verrattuna, mutta hintojen jälleen merkittävästi noustessa alkaa tuntua siltä että olisi vaihdon paikka - vaikka sitten ihan vaan boikottimielessä. Lisälukemista kiinnostuneille: https://www.gandi.net/static/documents/2023-july-usd-renew-price-increase.pdf

Kysymys siis on, että mihin noita kannattaisi siirtää? Itsellä olisi kolme .fi-osoitetta, ja Namecheapiltakin pitäisi varmaan jotain siirrellä pois samalla, mutta siellä ei ole mitään erikoista mikä ei olisi tuettuna missä tahansa. Ehkä Porkbun niille? Ehdotuksia otetaan vastaan.

    • 0x@kbin.socialOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      Tässä on hinta ainakin kohdallaan ja nimikin on jostain yhteyksistä tutuhko joten vaikuttaa ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta. Kiitos.

    • turdas
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      OVH:ta olen itsekkin käyttänyt usealle verkkotunnukselle vuodesta 2015. Joskus muinoin niillä oli suomenkielinen asiakaspalvelukin, mutta enää ei taida olla. Hetzner on toinen hyvä, jos haluaa samalla jotain Suomessa sijaitsevaa pilvihostausta.

    • Kryomaani@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      2
      ·
      edit-2
      1 year ago

      Kiitos paljon vinkistä, pistän korvan taakse kun tulee seuraava kierros omien domainien renewejä. Katsoin nopeasti omat läpi ja näyttäisi että about jokainen domaineistani jotka ovat tällä hetkellä Gandilla tulisivat olemaan 10-20€ halvempia OVH:lla. Nopealla pöytäliinamatikalla siirto säästäisi minulta melkein satasen vuodessa ja kaupanpäälle mielihyvän Gandin hinnannostojen boikotoinnista joten alkaa tuntua työn arvoiselta.